KOSTYM nr 2 -- by KROCK --

Datum: 
1 May 2011 - 19:30

I serien KOSTYM bjuder KROCK in konstnärer från olika fält att göra var sin scenisk föreställning med samma repertoar för elgitarrkvartett som utgångspunkt.

KOSTYM nr 2 görs av Anne Pajunen, performanceartist, röstkonstnär och kompositör.

En vanlig dag på jobbet. Men vems jobb? Eller flera samtidigt. Om KROCK och AP skulle göra ett besök för en timmes tid morfats (?) in i ett Inception-liknande tillstånd Korrupta filer Andra sidan (besök…) Flashbacks Korrupt minne (RAM-minne)

Vad händer efteråt? Efter allt. När den stora katastrofen lagt sig. Och det blir vardag igen. Alla kraschade virussmittade hår ddiskar (hjärnor) går till jobbet igen. Hur ser det ut? Vad gör dom?

Vi skissar på ett scenario. Tony Blomdahls ”Sequence” utgör utgångspunkten för associationer….En sekvens som hakat upp sig och beter sig som en hackad / virussmittad / korrupt bug i system. En sekvens som hakat upp sig och beter sig som en hackad / virussmittad / korrupt hårddisk. En bug i systemet. Ett drömspel med ingredienser som 12 elgitarrer, termosar, obegripliga formler, maktkamp, requiem, larm, färgglada kostymer/klänningar……

Musiken är frustande, vacker, förvriden, lågmäld och …ja..

Mer info: http://wp.krock.se/wp/

Entré: 80 kr / stud 60 kr

MEDLEMSPRODUKTION: Pajunen

BilagaStorlek
Photo-apr-12-9-39-19-em.jpg71.34 kB