LIVE-ELEKTRONIK OCH FLERKANAL EAM - LARS BRÖNDUM, ANDERS SJÖLIN, JAMIE FAWCUS

Datum: 
15 Nov 2013 - 19:30

ANDERS SJÖLIN

Tonsättare och ljudkonstnär Anders Sjölin har sedan 90-talet arbetat med ljudinstallationer. Arbetet har rört sig kring utforskandet av virtuella ljudmiljöer och deras samklang med det fysiska rummet. I live-framträdanden har undersökandet av olika rumslighet och lyssningsnivåer varit i fokus. Mötet mellan det konkreta och det musikaliska där det oväntade och skeva bidrar till lyssningsupplevelsen.

LARS BRÖNDUM

Lars Bröndum arbetar ofta med interaktion mellan akustiska och elektroniska instrument och hans musik utforskar gränslandet mellan noterad musik och improvisation. Kompositionerna struktureras ofta runt cykliska förlopp, ostinatoliknande gester och mikrotonala kluster. När Lars spelar live använder han ett modulärt analogsystem, en Thermin och en laptop med Max/MSP.

JAMIE FAWCUS

Jamie Fawcus är tonsättare, ljuddesigner och artist och bor i Stockholm, Sverige. Hans intressen centrerar runt fysiskt rymd i akousmatisk konst, "archaeoacoustics," och kopplingar mellan skrivande/berättande i EAM. Samt nya former av intellektuellt och emotionellt uttryck med hjälp av ljud.

------------------------------------------

19.30 - 00.00
Entré: 80/40 kr (Studerande och Pensionär)
Medlemsproduktion: Bröndum

BilagaStorlek
bild-jamie-fawcus1.jpg27.5 kB
anders.JPG113.24 kB
Lars_Brondum.jpg67.68 kB