Monocube, Anders Bryngelsson, Moljebka Pvlse, Diskrepant

Live:
MONOCUBE
ANDERS BRYNGELSSON
MOLJEBKA PVLSE
DISKREPANT

------------------------------------------------
Entré:
100 SEK (80 för medlemmar & studenter)

Endast kortbetalning i entré och bar.
Merchandise kontant.

------------------------------------------------
MONOCUBE

Monocube från Ukraina har varit aktivt sedan 2008. Med sin medverkan på Drone Records Drone Mind-serie och sitt andra album ”The Rituals” på Malignant Records har Andrzej Gladuszewski snabbt etablerat sig som en stark leverantör av mörk ambient, filmiska texturer och utdragna ljudlandskap som ekar i fjärran.

www.facebook.com/monocube.official/
www.soundcloud.com/monocube_official

------------------------------------------------
ANDERS BRYNGELSSON

Anders Bryngelsson gör denna kväll en live-remix av soundtracket till Geraldine Hudsons utställning ”The Peripheral” (Candyland, 2016). Verket, som tog sitt ursprung i en psykogeografisk promenad, skapades tillsammans med Jonas Tiljander och ges denna afton ut som en konstbok med tillhörande kassett.

Anders Bryngelsson spelar med Brainbombs, No Balls, Regler och OOCD och på egen hand har han gjort liveelektronik-konserter i olika sammanhang. Abstrakta ljudlandskap vävs samman med återkommande upprepningar av strukturer, skeva ljud och rytmer.

www.diskad.wordpress.com

------------------------------------------------
MOLJEBKA PVLSE

Moljebka Pvlse är en experimentell musikgrupp från Stockholm som arbetar med elektroniska och akustiska instrument samt fältinspelningar. Musiken är mörk, långsam och stämningsfull men ljudlandskapen rör sig mellan flera lager och tar ofta oväntade sidospår med inslag av noise och poppigare tongångar.

Under årens lopp har Moljebka Pvlse släppt över tjugo album på flera olika skivbolag bland andra Drone Records, Reverse Alignment, Taâlem, Greytone, Mystery Sea och Cold Meat Industry ocg uppträtt i Kanada, Finland, Frankrike, Tyskland, Israel, Nederländerna, Polen, Slovenien, Sverige, Ukraina och USA.

www.facebook.com/Moljebka.Pvlse
www.moljebka.com

------------------------------------------------
DISKREPANT
Sedan 1997 har Per Åhlund utforskat vibrationer, material, signaler och gränslandet mellan ljud och musik under namnet Diskrepant.

Med tre album, två livealbum, tre EPs och medverkan på ett tiotal samlingar på tjugo år är inte Diskrepant underjordens mest produktiva projekt, men med en fjärde EP sommaren 2017 och det kommande albumet ”Xerox Nature” är han fortfarande högst aktiv. ”Xerox Nature” släpps på Svenska bolaget Reverse Alignment hösten 2017 tillsammans med en ommastrad version av det tidigare slutsålda albumet "Ex Machina Libertas".

www.facebook.com/Diskrepant-189768581035305/
www.diskrepant.se

Medlemproduktion: Geraldine Hudson / Per Åhlund